donderdag 29 september 2016

Textiel arrangement i.c.m. bezoek aan Fries Museum


Dag arrangement TEXTIEL

Kleine-Lijn, ambachtelijke katoendrukkerij
en Fries Museum

Arrangement

Kleine-Lijn te Blije is de enige ambachtelijke katoendrukkerij in Friesland waar textiel nog met de hand wordt bedrukt. Wanneer u het atelier van Kleine-Lijn binnenstapt, krijgt u het gevoel van thuiskomen. Dit komt omdat er door de hele ruimte prachtige handbedrukte stoffen hangen. In de winkel kunt u dan ook heerlijk rondkijken of u wellicht iets leuks vindt voor uzelf.

Rond 10.00 uur, wordt u hartelijk ontvangen met koffie en taart bij Kleine-Lijn.   Tevens wordt u al iets verteld over de historie van de ambachtelijke katoendrukkerij. Na de uitleg maakt u kennis met de mogelijkheden van het zeefdrukken en vervolgens gaat u zelf aan de slag. U zult versteld staan van uw eigen creativiteit!

12.30 uur staat voor u een heerlijke lunch gereed.

Na de lunch gaat u met eigen vervoer richting Leeuwarden en brengt u een bezoek aan het prachtige Fries Museum, midden in het centrum van Leeuwarden.

U heeft toegang tot het hele museum met o.a. tentoonstellingen van Claudy Jongstra – Ancient Light t/m 8 januari 2017 en Alma Tadema - Klassieke verleiding  t/m 7 februari 2017

Kosten
De totale kosten voor dit dagje uit bedragen € 67,50 p.p.

Hiervoor heeft u koffie/thee met taart, workshop zeefdrukken op textiel, heerlijke lunch en vrij entree bij het Fries Museum.
Bij het boeken van dit arrangement ontvangt iedere deelnemer een kleine attentie uit de ambachtelijke katoendrukkerij.

Het minimum aantal deelnemers 6, met een maximum van 15 personen.
Dit arrangement kan worden geboekt van dinsdag tot en met zondag.

Reserveren

U kunt telefonisch reserveren via 06 29 173 519

Of reserveren per mail info@kleine-lijn.nl

Heeft u vragen, bel of mail gerust, wij staan u graag te woord.Geen opmerkingen:

Een reactie posten