vrijdag 30 september 2011

Arrangement Beleef Fryslan Creatief en Smaakvol

Nynke Runia, Aeltsje de Groot en Brigitte de Graaf organiseren voor u een actief, creatief en gerieflijk arrangement in noordwest Fryslân.

Centraal in het arrangement staat de zaterdag met textiel bedrukken onder leiding van Nynke, van beroep dessin ontwerpster.
Aeltsje verzorgt als echte bakker een heerlijke lunch met Friese streekproducten en Brigitte zorgt voor een gastvrij en luxe verblijf in haar Bed&Breakfast BijDeGraaf.

Het programma:
Ontvangst op vrijdag tussen 18.00-19.00 uur bij Bed&Breakfast BijDeGraaf in Finkum. Daarna een smaakvolle maaltijd in de rustieke oude boerenschuur.
Vervolgens een korte wandeling langs de schouwpaden in het oude Middelseegebied of een bezoek aan het kerkje in Finkum.

Afhankelijk van de aanmeldingen slaapt u in een twee- of een drie persoonskamer. Na het ontbijt op zaterdagochtend vertrekt u naar Blije, naar het atelier van Nynke Runia waar zij producten als tafellakens, gordijnen en sjaals ontwerpt, maakt en verkoopt.
De workshop begint om 10.00 uur en duurt tot 16.00 uur.
Tussen de middag verzorgt Aeltsje de Groot een bijzondere lunch en proeft u Fryslân. De dag wordt afgesloten met een hapje en drankje in het atelier.
Daarna gaat u weer terug naar Finkum. Wilt u langer verblijven of wilt u een arrangement op een andere dag van de week? Laat het ons even weten.

Data: in overleg
Prijs: €137,50 p.p.

Nadere informatie en opgave bij Atelier Kleine-Lijn, Nynke Runia te Blije
Telefoon: 0519-562518
Email: info@kleine-lijn.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten